in Wachstum

Nye Bitcoin-adresser rammet 2 års høyde etter kinesisk statlig medieopplæring av kryptoassetter

-Ny oppretting av bitcoin-adresse økte til en 2-årig høye i forrige uke ifølge Glassnode-data.

-Onchain-analytiker Cole Garner tilskriver økningen til en markedsføringskampanje fra den kinesiske regjeringen rettet mot detaljhandelinvestorer.

Antall nye bitcoin-adresser nådde en to-års høyde etter Kinas lansering av en målrettet markedsføringskampanje som involverer kryptovaluta.

I følge en serie tweets publisert 5. oktober, ga kjedeanalytiker Cole Garner data som viser en kraftig økning i antall nye bitcoin-adresser som blir opprettet. Garner kalte økningen for et „unikt syn på en ny oksemarkedskatalysator“, og refererte til innflytelsen fra en kinesisk markedsføringskampanje.

1 / Nye #bitcoin-adresser var absolutt utenfor diagrammet forrige uke.

Bakgrunnen er bullish og spennende – et unikt syn på en ny oksemarkedskatalysator.

– Cole Garner (@ColeGarnerBTC) 5. oktober 2020
I følge Cole har en økning i bitcoinvolum historisk sett gått foran en prisøkning. Cole sier at antallet aktive bitcoin-adresser fungerer som en sterk indikator for volum og siterer en markedsoppdatering av den populære kryptoanalytikeren Will Woo.

2 / Først: volum går foran pris.

Og #bitcoin aktive adressetall er en OG-ledende indikator på volum. Https://t.co/yo5FOGWx2f

– Cole Garner (@ColeGarnerBTC) 5. oktober 2020
Som skissert av Cole, økte antallet nye bitcoin-adresser fra 5.000-10.000 per dag til over 22.000 i forrige uke, og nådde en 2-års høyde. Cole spekulerte i at den kraftige økningen var resultatet av en kinesisk markedsføringskampanje rettet mot detaljhandelinvestorer i kryptoassets.

Kampanjen inkluderte meldinger om at „cryptoassets er den beste ytelsen YTD“ på tvers av aviser og medier, og gir betydelig dekning for bitcoin i landet.

https://t.co/0J254N1BpJ

– Cole Garner (@ColeGarnerBTC) 5. oktober 2020
Cole fremhevet Kinas markedsdominans over bitcoin-gruvedrift og sier at landet kan forsøke å tenne en bull run for å kapitalisere på landets „nasjonale skatt“.

9 / Hvorfor den nye fortellingen? Jeg gjetter:

Kina dominerer $ BTC-gruvedrift – og har uten tvil mer $ BTC enn noe annet land, med stor margin. # Bitcoin er Kinas nasjonale skatt.

Før eller senere blir maksimering av $ BTCs potensial et uunngåelig økonomisk insentiv.

– Cole Garner (@ColeGarnerBTC) 5. oktober 2020