in Krypto

Bitcoin Cash, Kosmos, Enjin Prijsanalyse: 21 december

De dominantie van Bitcoin System bleef stijgen en bedroeg op het moment van schrijven 67,13%. Terwijl sommige altcoins met een grote kap stagneerden, schoten andere op de hitlijsten.

Bitcoin Cash boekte sterke winsten in de afgelopen dagen en er was ook enige consolidatie rond de $374 te zien. Cosmos stuiterde van het $5-niveau en zou waarschijnlijk tegen het plafond botsen op $5,24, voordat er weer een afdaling werd gemaakt. Tot slot zag Enjin de verkoopdruk drastisch toenemen in de paar uur voor de perstijd.

Bitcoin Cash [BCH]

BCH steeg met 17% in de afgelopen 32 uur en schommelde van $313 tot $368. In feite leek het zowel de $327 als de $351 te ondersteunen.

Terwijl de RSI aantoonde dat BCH overbought was, kon BCH nog wat meer opwaarts zien op de grafieken. Zijn prijsactie, op het moment van schrijven, kon vergelijkbaar zijn met hoe het zich in februari gedroeg.

In februari schommelde het van $316 naar $399, trok het zich terug naar $374 voor een paar dagen, en sprong het verder om $505 te bereiken.

De $400 en $374 gebieden zijn de moeite waard om op BCH te letten, en $351 kon ook dienen als steun voor de stieren van de markt om stoom te verzamelen voor een andere beweging naar boven.

Kosmos [ATOM]

ATOM raakte het $5 niveau van ondersteuning en stuiterde. Op een gelijkaardige manier als zijn prijsactie eerder deze maand, kon de meest recente stuitering voor ATOM het zo hoog zien stijgen zoals $5.24, alvorens een andere golf van het verkopen van druk onder ogen te zien.

De Awesome Oscillator toonde het versterken van bearish momentum. De $5 en $4.8-niveaus waren de niveaus van steun aan de onderkant, terwijl $5.45 het volgende niveau van weerstand voorbij $5.24 zou zijn.

Enjin [ENJ]

ENJ verloor het $0.154-niveau aan de beren van de markt en het kon worden ingesteld om het opnieuw te testen als weerstand, voordat een andere daling van de prijs. Het volgende steunniveau lag op 0,143 dollar,

De MACD vormde een bearish crossover en dook naar nul. Deze toenemende kortetermijnbearisering ging hand in hand met een toename van het verkoopvolume in de afgelopen dagen.

Uiteindelijk vormde de OBV een reeks hogere dieptepunten in de loop van de maand december om een gezond inkoopvolume achter de ENJ te laten zien. De afgelopen twee dagen is de OBV echter naar beneden gegleden.